Magömlés

Nem csupán a fiatalemberek, hanem különböző korú férfiak is szenvednek a korai ejakulációtól. Egyes kutatások, felmérések szerint, a férfinépesség több mint 20%-át érinti ez a kellemetlen gond. A korai magömlés arra utal, hogy a férfi nem képes szabályozni az orgazmusát és az ejakuláció idejét. Emiatt pedig túlságosan korán, gyakran pár perc alatt élvez el.

Az érintettek tudják csak igazán, hogy ennek a helyzetnek a hosszú időn át tartó fennállása, mennyi problémát jelenthet a párkapcsolatban. Ez azért van, mert a korai magömlés gondjával küzdő férfiak rendszerint nem tudják megfelelően kielégíteni a partnerüket. Szerencsére sokáig búslakodni nem kell, hiszen bizonyos potencianövelő termékek is bevethetőek ez ellen.

Ezzel a kis titokkal csak kevesen vannak tisztában. Egyes szerek nemcsak a testi vágyat és az erőnlétet fokozzák, hanem hatékonyan képesek szabályozni az magömlés idejét is. Nem is csoda hát, hogy hazánkban és sok más országban is roppant felkapottak ezek a termékek a férfiak körében.