IP kamera rendszer
IP kamera rendszer

Akik figyelik a híreket, azok tudják, hogy a betörések és egyéb bűncselekmények nagyon elszaporodtak az utóbbi években. Az IP kamera rendszer segít megelőzni ezeket a helyzeteket, illetve a bűnösök felismerésében is, hiszen a kültéren is nagyon jól működnek, az időjárástól függetlenül. Olyan lencséjük van, amely magas hőmérséklet esetén hűti, alacsony hőmérséklet esetén pedig felmelegíti magát.

Tudott dolog, hogy a betörések és lopások jelentős része naplemente után történik, hiszen nagyon sok tolvaj azt gondolja, hogy ilyenkor a megfigyelő berendezések nem működnek. Az IP kamera azonban ilyenkor infra LED-es funkcióra vált, ami azt jelenti, hogy a sötétben is veszi a képet, fehér-fekete, kiváló minőségben.

Internetes kapcsolaton továbbítja az információkat magas felbontásban, így a tettes arca kiválóan felismerhető. Napjainkban nem lehet az ember elég óvatos, így jól teszi, ha felszereli otthonát prémium kvalitású megfigyelő berendezésekkel, hogy biztonságban tudja úgy ingatlanjait, mint családtagjait.