Gyümölcsbor
Gyümölcsbor

Jó bort nemcsak szőlőből lehet készíteni, bár ez a leggyakoribb. Számtalan olyan gyümölcs van még, amiből ízletes nedűt állíthatunk elő, ha ismerjük a technológiát. Ilyen italokat vásárolhatunk is a nagyobb szaküzletekben és az internetes áruházakban.

Az iDrinks.hu webáruház is széles gyümölcsbor kínálattal várja a vásárlókat. Ha igazán különlegessé szeretné tenni a karácsonyt vagy az újévet köszöntené valami ízletes finomsággal, akkor mindenképpen keresse fel az online italboltot!

Itt rengeteg ritkaság közül válogathat, amelyek igazi ünnepé varázsolnak bármilyen pillanatot. Számos kiváló gyümölcsbor várja, hogy valakinek izgalmasabbá tegye a napját. Tudjuk jól, hogy a magas cukortartalmú gyümölcsökből kiváló párlat készül. Ezt pálinka néven ismerjük.

Bort is lehet belőle előállítani, ugyanúgy mint a szőlőből. Ez esetbe a gyümölcs levét nem kifőzzük, hanem erjesztjük, mint a mustot és pár nap múlva már fogyasztható is a különleges gyümölcsbor. Almából, körtéből, eperből, málnából, de még szilvából is készíthetünk ilyen finomságot.