A gyomorkeserűk általában különféle gyógynövényekből készülnek, ennek köszönhetik a nem mindennapi aromájukat. A Jagermeister felkapottsága is abban rejlik, hogy 56 különböző alapanyagból állítják elő. Magyarországon is széles körben fogyasztják tisztán és hidegen, ám van, aki valamilyen más itallal összekeverve kedveli.

Kólával illetve narancslével történő vegyítése ismeretes, ugyanakkor léteznek ennél szokatlanabb párosítások. Ilyen példának okáért a tejjel, sörrel vagy éppen energiaitalokkal való társítása. Látható, hogy a Jagermeister igen sokszínű. Érdemes néhány szót ejteni az emblémáról, ami tulajdonképpen egy szarvasnak a fejét jelenít meg, agancsai között fénylő kereszttel.

Ez Hubertus legendájához köthető, aki híresen nagy vadász volt, ám egy különös jel hatására megtért, majd remete, pap és végül püspök lett. Az ízletes, minőségi Jagermeister könnyen megrendelhető online, pontosabban az idrinks.hu webáruházból. Nézzen be oda Ön is, ha vásárolni szeretne, tekintse meg az aktuális, bő felhozatalt!