Melyik az a játék, amelyet minden gyerek imád szerte a világon? Ez a két német szerző, Doris Fischer és Manfred Crick által megálmodott Logico Primo, amelyet Németországban az óvodások egyik legjobb tanítási és játék kézikönyvének ismerték el.

Az említett terméket 24 nyelvre fordították le és 30 országban használják nagy sikerrel, köztük Magyarországon is. A magas szintű európai kivitelezés és a szerző-pedagógusok szakmai felkészültsége tette a Logico Primo-t az egyik legkeresettebb fejlesztő eszközzé.

A keret és kártyák egyaránt alkalmasak házi feladatok elvégzésére és kis csoportokban történő közös munkához. A játék egy műanyag keretből, valamint többszínű, mozgatható gombokból és kártya készletekből áll, amelyek külön-külön is megvásárolhatóak.

A foglalkozásokhoz elegendő egy keret. Tehát nem szükséges minden egyes Logico Primo készlethez újat vásárolnia. Minden kártya 6 kérdést tartalmaz. A játék elemei kiváló minőségű, tartós kartonból készülnek, tehát sokáig ki tudják szolgálni a kicsiket.