A bőr hámlása természetes folyamat, aminek során leválnak az elhalt hámsejtek és helyükön újak keletkeznek. Az arcápolási rutin egyik elengedhetetlen része a kémiai hámlasztás, ami például BHA hámlasztó alkalmazásával történhet. Sokan idegenkednek a kémiai hámlasztástól, de nem kell, hiszen ez a folyamat teljesen biztonságos hámlasztó savakkal zajlik, amelyek az elhalt hámsejtek eltávolításával a bőrsejtek megújulását is elősegítik.

A BHA hámlasztó rendszeres használatával csökkenthetőek a pigmentfoltok és a pattanások utáni hegek láthatósága, továbbá javítható a bőr textúrája, vagyis simává, puhává tehető. Egységesíthetjük ily módon a bőrképünket.

A hámlasztás másik kiváló hatása, hogy stimulálja a kollagéntermelést, normalizálja a pórusok méretét, valamint redukálja a finom vonalak és a ráncok láthatóságát. A goodskin.hu webáruház kínálatában minden bőrtípusra megtalálható a megfelelő hámlasztó. Kifejezetten jó választás a BHA hámlasztó, aminek használatával szép eredményeket érhetünk el.