Mivel a mindennapjaink részévé váltak a számítógépek, ezért azt gondolhatnánk, hogy ez mindenki által megfizethető technológia. Ez részben igaz, de sok számítógép még mindig elérhetetlen egy átlagfelhasználónak.

Egy használt számítógép garanciával többre lehet képes, mint ahogyan azt gondolnánk. Nyilván nem biztos, hogy minden program zökkenőmentesen fog futni, de zenehallgatásra, szövegszerkesztéshez, filmnézéshez, böngészéshez ideális választás.

Ha jobban belemerülünk a specifikációkba, akkor könnyen találhatunk olyan konfigurációt, ami már játékra is alkalmas. Ebből kitűnik, hogy a használt számítógép garanciával jó vételnek számít, csak minden alkalommal be kell nézni a gépház alá rendelés előtt.

Olyan ez, mint az autók esetében. Hiába a csillogó kasztni, ha a motorháztető alatt egy porszívómotor „dübörög“. Egy használt számítógép garanciával ráadásul sokkal olcsóbban beszerezhető, mint egy ugyanolyan teljesítményű új változat. Az itt található felújított gépek mindegyike tökéletes állapotnak örvend.