Hyperion Dan Simmons

Az emberiség mindig is a csillagok közé vágyott. Mélyen legbelül, mintha úgy éreznénk, hogy nem erre a bolygóra valók vagyunk. Nem is meglepő tehát, hogy olyan sok történet szól a világűrben zajló kalandozásról. Talán egyszer valóban megtörténik mindaz, amit a Hyperion Dan Simmons regényben olvashatunk. A történet szerint, az emberiség már régóta kint él a csillagok között és számtalan bolygót népesített be.

Természetesen mindig van egy ellenség, ami arra törekszik, hogy elpusztítsa a békés népeket. Ha ez nem volna elég Hyperion Dan Simmons elbeszélésében, még egy komoly belső ellentétről is szó esik. A fejlődést a mesterséges intelligenciával ellátott gépek segítették hosszú időn át, de most valami történik a háttérben.

Komoly összeesküvésre kell számítanunk, ami szintén kihat a jövőre. Vajon képes lesz mindezen borzalmakkal megbirkózni az emberesség? Mi fog pontosan történni? 7 kalandor indul útnak egy peremvidéki bolygó felé. Ki fogja túlélni a kalandokat? Mindezt megtudhatjuk a Hyperion Dan Simmons könyvből, amit jó áron megvásárolhatunk a scifimarket.hu oldalon.