Megfizethető ablak árak
Megfizethető ablak árak

Új házat épít, vagy esetleg a régit újítja fel? Mindenképpen szüksége van új nyílászárókra is. Az ablak árak ilyenkor fontosak, hiszen nem mindegy, hogy mennyi pénzt költünk, mert az építkezés vagy a felújítás nem kis összegbe kerül.

Cégünktől rendkívül kedvező áron rendelheti meg az új nyílászárókat, ráadásul kiváló minőségű belga és német gyártmányú ablakokat építünk be teljesen szakszerűen az otthonába. A nyílászárók gyártását egyedi méretekben is vállaljuk.

Az ablak árak tartalmazzák a következőket: a felmérést, a szállítást, a régi nyílászáró eltávolítását, az új beépítését és helyreállítását, belső műanyagtakaró elhelyezését, a külső-belső műanyag párkányt.

Megrendelés után, számítson két-három hét gyártási időre, tehát jobb minél előbb, vagyis még a hideg idő beállta előtt megrendelni az új nyílászárókat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon, hanem keressen fel bennünket és rendelje meg a magas minőséget képviselő új nyílászárókat, mert nálunk az ablak árak a Földön járnak!