Ha már régóta szeretett volna vásárolni egy okosórát, most itt a nagy alkalom. A Samsung okosórák picivel többet tudnak, mint az átlag. Nemcsak mérésre alkalmasak, hanem arra is, hogy megfelelő időben a szükséges utasításokat is megadhassa a viselőjének. Ez kimondottan nagy előny azoknak, akik sportolnak vagy sportosan élnek. De a Samsung okosórák beszerzése nincs határokhoz kötve.

Ha Ön az ülőmunkát végző emberek táborába tartozik és folyamatos buzdításra, ösztönzésre vágyik, most megkapja! Lépésméréssel elérhet egy alapedzést, de figyelemmel követheti a pulzusát, szívverését is.

Ha megfeledkezik magáról és órákig nem áll fel a székről, akkor a Samsung okosórák jelzik, hogy bizony megérett az idő egy kis nyújtózkodásra.

A paraméterek pedig sok mindent elárulnak magáról a termékről: 0.75 GB RAM, 360×360-as felbontású Super AMOLED kijelző, Tizen 4.0 operációs rendszer, 247 mAh akkumulátor. A súlya szinte elenyésző, nem éri el a 30 grammot sem. A Samsung okosórák IP68, valamint 5 ATM tanúsítvánnyal is rendelkeznek.