Egy jó könyv, friss limonádé és nyári délután a friss levegőn, ez az a kombináció, ami minden embernek a vágyai között szerepel. Természetesen ebben nincs benne a nyikorgó, billegő műanyag kerti bútor, ami lehet, hogy egy sóhajtás alatt összetörik. A dekoratív, prémium kerti szék nemcsak egy szépen hangzó szalagcím lehet, hanem a puszta valóság, ha okosan választunk.

A Curver kínálatában egyre több kerti bútor közül válogathatunk, amelyeken nem fog ki az időjárás, de mondhatjuk, hogy az idő vasfoga sem könnyen. A kényelmes, formás kialakítású kerti szék mellé, egy nem billegő, strapabíró asztalt is választhatunk, mert nagyon jólesik a szép időben a szabadban elkölteni a reggelit vagy a vacsorát. A kerti sütő sokaknál már be lett izzítva a tavasz közeledésével és azt a sok finomságot miért ne fogyaszthatnánk el a kertben? Teljesen más kialakításra és alapanyagra van szükség egy kerti szék gyártásánál, mint a beltéri bútorok esetében. Komoly igénybevételnek vannak kitéve, ugyanis folyamatosan húzzuk erre-arra a járdán vagy a gyepen.

Nem elég csak mutatós darabokat választani, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy a hatalmas kánikulában sem lesz időnk arra, hogy folyamatosan árnyékot keressünk a kint lévő bútordaraboknak. A Nap magas UV sugárzása, a nem erre kialakított felületen hatalmas károkat tud okozni. Ne bízza a véletlenre a kerti szék és asztal jövőjét, hanem első lépésként válasszon prémiumminőséget, mert így biztosan nem fogja megbánni és a családdal vagy a barátokkal élvezhetik a szabadban eltöltött időt.