Az egészségünkben nagyon sok minden korlátozhat bennünket, ezért érdemes komolyan odafigyelni annak megőrzésére. Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor már teljesen elkerülhetetlen a betegszállító igénybevétele. Ez egy olyan szolgáltatás, ami nem összekeverendő a hivatalos mentőszolgálattal, ami szinte csak sürgősségi esetekre specializálódott, az egyre nagyobb leterheltség miatt.

Sajnos bármikor bekövetkezhet, hogy egy betegség vagy baleset következtében, részben vagy teljesen korlátozottá vállunk a mozgásunkban, így megfelelő segítség hiányában az utaztatás megoldhatatlan. Legyen szó fizikai sérülésről vagy mentális zavarról, a betegszállító a rendelkezésünkre áll. Csupán annyi a dolgunk, hogy az ambulifebetegszallitas.hu oldalon található diszpécserszolgálat telefonszámát tárcsázzuk, majd pedig egyeztetésre kerülhetnek az árak és az időpont.

A betegszállító profi felszereltséggel rendelkezik, kényelmes, tiszta járművekkel, valamint szakápolókkal. A főváros területén, országszerte, de még külföldre is megoldható az utaztatása a pácienseknek. A reptérről történő transzfer sem jelent problémát. A betegszállító ágytól-ágyig végzi el a szolgáltatást, amiben benne van az egészségügyi intézmény esetében a várakozás lehetősége, amennyiben a kezelés elhúzódik.

Magánjellegű utakról is lehet szó, amikor egy banki vagy önkormányzati ügyintézés végett személyesen muszáj megjelenni. A betegszállító minden helyzetben megállja a helyét és gyorsan kiérkezik. Ismerjük meg a pontos feltételeket, árakat, majd pedig számoljunk! Majdnem minden út külön kalkulációt követel, hiszen a távolságtól kezdve, a felszereltségen keresztül a várakozás idejéig, több dolgot figyelembe kell venni. De ezek ellenére is megfelelő választás tud lenni a betegszállító.