A Netpolc széles választékában nemcsak munkavédelmi előírásoknak megfelelő öltözetet és lábbelit talál, mert az uniformisnak számító viseletből is bármikor rendelni tud.

Webshopunkban kimondottan kimagasló kategória az élelmiszeripari öltözet, legyen szó étteremről, pékségről, menzáról vagy éppen cukrászdáról. A fekete és fehér ingek, nadrágok, sapkák, hajhálók és kötények mellett, remek áron érhetőek el a papucsok és hőálló kesztyűk is. A szakácsnadrág minőségéért a Portwest felel.

Ez egy olyan gyártó, ami gondos odafigyeléssel tervez és gyárt konyhai viseletet. A jó szakácsnadrág rendszerint világos színű, anyaga pedig kellően szellős, hogy a melegben a test ne izzadjon meg.

Ha mégis, akkor a rendszerint pamutból készült öltözék hamar felszívja a nedvességet. A kínálatunkban megtalálható szakácsnadrág változatok egytől-egyig könnyen moshatóak és vasalhatóak. Válasszon akár több darabot is, a kívánt színben, méretben! Megköthető és gumírozott derékrésszel készült modelleket egyaránt forgalmazunk!