oktatói munkalehetőség
Oktatói munkalehetőség

Nagyon sokan végeznének valamilyen érdekes munkát már a diákéveik alatt is. Akik szeretnék kipróbálni magukat egy kreatív területen, azoknak az oktatói munkalehetőség rendkívül jó választás. Hogy hol lehet ilyen munkát találni? A Biztos Kész cégcsoportnál gyakran adódik ilyen munkalehetőség és nemcsak a fővárosban, hanem például Békéscsabán is.

Egy ilyen álláshoz ráadásul nem szükséges egyetemi végzettség, hiszen elsősorban nappali tagozatos, informatikát tanuló vagy tapasztalattal rendelkező diáknak szól. Az oktatói munkalehetőség nem csupán egy biztonságos, legális anyagi forrás, hiszen az ember kipróbálhatja magát egy olyan területen, ami érdekes és hasznos.

Az oktató miközben maga is ismétel, tapasztalatot szerezhet a tanítás területén, mivel a feladata nem más, mint a gyermekek oktatása informatikára, ezen belül pedig programozásra. Az oktatói munkalehetőség feltételei az IT ismeretek és jó kommunikációs készség. Ha érdekli egy ilyen állás, ne habozzon jelentkezni a biztoskesz.hu weboldalon keresztül!