Az emberek legnagyobb része szeret külön figyelmet fordítani az arcára. A krémmánia nőknél és férfiaknál egyaránt megfigyelhető, azonban gyakran kérdéseket von maga után. A bőrtípusok és az allergiák miatt nem célszerű általánosítani, hiszen lehet, hogy ami nekünk működött, az másnak nem lesz hatásos.

Néhány összetevő káros reakciót válthat ki, mint például pattanásokat, vörös pöttyöket vagy viszketést. Amit mindenkinek érdemes beszereznie, az a hidratáló krém. Nem számít, hogy száraz vagy zsíros bőrre kerül fel, a napi hidratálás életet visz az arcunkba.

Vásárlás előbb mindig nézzük át a benne található alapanyagokat, legfőképp az első 5 szót, ugyanis azokból lesz a krémben a legtöbb. Az éjszaka használt szereket ezután külön kell kiválogatni. Fontos, hogy soha ne keverjük össze a nappalival!

Este a bőrünk regenerálódik és a megfelelő krémmel reggelre még simább és hidratáltabb lesz. A krémmánia a szemkörnyék ápolására is mindenképpen ki kell terjedjen és nem szabad megfeledkezni róla, így adott az együttes hatás az egészséges archoz.