Fortunaponyva
Fortunaponyva

A teherautó ponyva mellett a fortunaponyva.hu egyéb használható ponyvákat és takarókat is készít, minden igényt kielégítendő. A ponyva elsősorban attól lehet kiváló, hogy minőségi és strapabíró anyagból készül, ami elsősorban az időjárás viszontagságainak kell ellenálljon. Gondoljunk bele, nyáron a forróság, az UV sugárzás, ősszel és télen a szél, viharok, eső, hó mind-mind olyan erővel tépázza meg a ponyvát, hogy amennyiben az nem a megfelelő erős anyagból készül, hamar tönkre teszi.

Teherautó ponyvák, medence fedés, rendezvény sátrak a fortunaponyva.hu-tól jó választás lehet mind anyagát, mind az elkészült ponyva minőségének tekintetében. A teherautó ponyváknál nem kérdés, hogy miért kell erős, tartós és ellenálló legyen, de ugyanez igaz a medence fedésre használt poynvák esetében is. A ponyvának kötelezően el kell bírnia a téli hideget, esőt, havat és vihart. Ezért kiemelten fontos, hogy a ponyva PVC alapanyagú és vízálló legyen, nagyságrendekkel jobban ellenáll az időjárásnak, mint az egyszerű textilalapú ponyva és takaró.

Emellett a Fortunaponyvánál különböző színű ponyvák, árnyékolók választhatók, amelyek mind-mind külföldi, rendszerint belga vagy spanyol gyártásúak, és nem csak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betöltenek.

Attól függően, hogy hol lesz használva a ponyva, különböző szövetszál sűrűségűek, élettartamúk ennek megfelelően változó, 2-15 év közöttiek, a 10-15 éves élettartammal rendelkező ponyvák az extrém vastag, legerősebb kamion ponyva anyag.

Bővebb felvilágosításért látogasson el a Fortunaponyva weboldalára.