Agyvérzés
Agyvérzés

Ismerős a probléma, hogy idős már beteg szülei nem akarják elfogadni, hogy gondozásra, felügyeletre lenne szükségük? Ha nem tud állandó felügyeletet biztosítani számukra, mert munkája vagy a pénztárcája nem engedi, és összeköltözni sem szeretnének, akkor ismerje meg a Vario Healthcare egységcsomagunkat, mellyel egészségügyi távfelügyeletet biztosíthat. Az érrendszeri betegségtől szenvedőknél fontos a rendszeres egészségügyi vizsgálatok elvégzése.

Egy agyvérzés után az első percek, órák a túlélés és a maradandó károsodások kialakulása szempontjából kritikusak, ezért már a kialakulás gyanúja esetén is azonnal mentőt kell hívni. De vajon képes lesz telefonálni? A csomagban egy egyszerű mobilkészülék mellett segélyhívót, GPS készüléket, és egészségügyi mérések végzésére alkalmas eszközöket kínálunk. Az agyvérzés korunk egyik legismertebb és rettegett betegsége, de állandó orvosi felügyelettel kialakulása felfedezhető. A technika fejlődésének köszönhetően a mért adatok azonnali kiértékelésre kerülnek, és ha orvosa úgy ítéli meg, akkor megteszi a szükséges riasztást.

Ha egy esetleges agyi katasztrófát nem is tud megelőzni, abban biztos lehet, hogy azonnal érkezni fog a segítség. Beteg vagy nagy egészségügyi kockázatnak kitett idős családtagjairól ily módon is gondoskodhat, a csomag mellé akár 24 órás egészségügyi figyelő szolgáltatással is igénybe vehető. Előzze meg a bajt! A gondoskodásnak ezt a módját az idősek is szívesen elfogadják, hiszen a készülék könnyen kezelhető, őket pedig megnyugtatja a tudat, hogy egyszerűen kérhetnek segítséget!