Otthonteremtő lakáshitel
Otthonteremtő lakáshitel

Amennyiben szeretne egy lakást vásárolni, de nincs rá elég pénze, segítségben is részesülhet. A lakáshitel igénylése több szempont alapján történik, így hát a következő tényezőket veszik figyelembe, mielőtt hitelt adnának valakinek: a havi jövedelem, iskolai végzettség, családi állapot, az ingatlan elhelyezkedése, de az igénylő által eltartott gyermekek száma is meghatározó.

Mivel az, aki nem ért hozzá, érthető módon tanácstalanul áll a különböző lehetőségek előtt, nagyon fontos, hogy tisztában legyen azokkal a feltételekkel, amelyekkel a jelzalog.com csapata dolgozik. Tehát aki innen igényli a lakáshitelt, az egy bankfüggetlen céggel működik együtt. Ez azért jó, mert így az összes lehetséges bank ajánlatát beszerzik az ügyfélnek, és könnyebben kiszűrhető a legkedvezőbb ajánlat számára.

A szakmai tudás sem elhanyagolható, de a több mint 15 éves tapasztalat senkit sem hagy cserben. Lakáshitel igényelhető akkor, ha vásárolni szeretne egy ingatlant, de az építkezés esetében is jogosult lehet rá. Azonban mindenképp fontos, hogy jól informált legyen.