Legújabb iPhone

Az iPhone legújabb telefonjainak megjelenését mindig hatalmas érdeklődés övezi. Ilyenkor rengetegen rendelnek belőlük. A legújabb iPhone teleobjektíves, nagy kamerával rendelkezik. Akár a vezeték nélküli töltése is lehetséges.

A Multi-Touch kijelző remekül néz ki. Hatalmas színtartományt képes megjeleníteni. Csepp- és porálló tulajdonságokkal bír. Az optikai képstabilizálás még egy érvet jelent a megvásárlása mellett. A legújabb iPhone portrémódban is használható.

Négy LED-es vaku segíti a fényképezést. Lehetséges a hatszoros nagyítás az optikai zoom segítségével. Nincs akadálya a time-lapse videók készítésének. Igen hosszú üzemidővel rendelkezik. A gyorstöltési képesség mindenképpen hasznosnak bizonyul a hétköznapokban. A legújabb iPhone képes az arcfelismerésre. 7 megapixeles fotókat készít.

Ezüst vagy szürke típusban vehető meg. Kártyafüggetlen formában kapható a premium-mobil.hu honlapon. 64 GB belső memóriával rendelkezik. 1 év gyártói garanciával vásárolható meg. Ingyenes szállítással igényelhető a weboldalról.