A fehérneműt árusító boltokkal csak egy probléma szokott lenni: a kicsi méretek. Úgy tűnik, hogy a nagy méretű melltartó tabunak számít, mivel nagyon nehéz megtalálni a tökéletest. Ha körülnézünk az áruházakban, akkor a 95B melltartók a leggyakoribbak, D kosár felett valahogy eltűnnek a lehetőségek.

Ez azért is baj, mivel rengeteg hölgy büszkélkedik nagyobb kosarakkal, azonban úgy tűnik, hogy szégyenkezniük kell. Ha valaki nagy méretű melltartót keres, akkor az eladók furán szoktak ránézni, mintha neki kéne bocsánatot kérnie a testi adottságai miatt. A következő gondot az szokta okozni, hogy a nagyobb kosarak igazából nem tartják meg az akkora mellett, mivel még szivacs sincs bennük.

Lehet, hogy a B keblek nem fognak lógni, de egy H nem mondhatja el ezt magáról. Innentől kezdve kész rémálommá válik a megfelelő méret megtalálása, mivel a nagy méretű melltartó vagy nincs a boltban, vagy egyenesen rosszul van megtervezve. Még jó, hogy van lehetőségünk az internetes vásárlásra!

A mellbimbóvédő tapasz is keresett termék

Az online webáruházakban sokkal könnyebb dolgunk van, ha keresésről van szó. A melltartók mellett, a mellbimbóvédő tapasz is kimondottan a felkapott termékek kategóriájába tartozik, bár ezt pont a kis cicivel megáldott felhasználók keresik. Amikor alig van mit megmutatni a póló alatt, akkor a melltartó nemcsak feleslegessé, hanem kényelmetlenné is válik, ezért sokan próbálnak tőle megszabadulni.

Csak ront a helyzeten, amikor különleges alkalomhoz akarunk felöltözni és szeretnénk a hátunkat mutogatni a ruhában. Ha nem akarjuk a melltartó pántjával rontani a kilátást, akkor csak a mellbimbóvédő tapasz jöhet szóba, ami szó szerint megváltoztatja az életünket.

Nincs annál jobb, mint amikor szabadon sétálhatunk és nem kell azon idegeskednünk, hogy a hideg szellőtől mi látszik a blúz alatt. A mellbimbóvédő tapasz legnagyobb hátránya, hogy csak egyszer használható, így nem fogjuk tudni mindennap hordani, de legalább a fontos alkalmakkor megússzuk a melltartót. Ha pedig valami más extra kívánságunk lenne, akkor online biztosan megtaláljuk azt is.