A kellemes meleg nyár remek lehetőségeket tartogat magába. Bár a 2020-as járványhelyzet miatt sokan döntenek úgy, hogy inkább hanyagolják a jól megszokott fesztiválokat és az ott található kedvenc szórakozási lehetőségeket, de emiatt még nincs minden veszve. A különböző termékfejlesztések révén már megoldható, hogy ugrálóvár odahaza is legyen, amit a gyerkőcök bármikor használatba vehetnek.

A házi strand jellegűtől kezdve, egészen a mini focipályáig bármilyen kivitelre lecsaphatunk. Vannak olyan változatok, amelyek főként a csúszdákra összpontosítanak, de az sem ritka, hogy különböző akadályokkal, alagutakkal van teletűzdelve az ugrálóvár. A gyártók tudják, hogy a minőség mennyire fontos, ezért minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy biztosan ne okozzanak csalódást.

Speciális, duplán laminált PVC anyagot használnak, ami rendkívül tartós és ellenáll a külső behatásoknak. Ettől eltekintve, érdemes okosan megválasztani az ugrálóvár helyét és gondoskodni a terület alapos megtisztításáról. Előnyös egy erős műanyag lapot leteríteni alulra, ami az élesebb tárgyakat biztosan távol tartja.

A felállítás maga összesen néhány percig tart, ugyanis a nagyteljesítményű légbefúvást végző pompa gyorsan használatra kész állapotba hozza. Az ugrálóvár biztonságos használata érdekében, folyamatosan történik a szerkezet üzemeltetése. A termékek teljes egészében megfelelnek az európai szabvány előírásainak, így garantált az üzembiztos használat. Ha úgy határozunk, hogy az udvar valamelyik pontjára kerül egy ugrálóvár, akkor a jatekotthon.hu oldalon megtaláljuk a tökéletes kivitelt.