Amikor az ember teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor általában a természet közelségét keresi. A Mátraszentlászló szállás Magyarország egyik eldugott zugában van, ami biztosítja a relaxálást. Nem kell attól félnünk, hogy az autók zaja elnyomja a madarak csicsergését, ahogy a tiszta levegő is hozzájárul a még teljesebb élményhez.

Igaz, hogy sokan választják az extrém utazásokat, de a számok azt mutatják, hogy a városi kikapcsolódás csökkenő tendenciát mutat. Ha valaki napi 8 órát ül egy irodában és utána még 2 órát utazik hazáig, akkor nem biztos, hogy egy újabb városi sétára vágyik.

Ezek a családok csak időt és a természet közelségét keresnek, ahol újra beszélgetéssel, sétálással és bográcsozással tölthetik a napot. Mátraszentlászló szállás éppen ezt kínálja! Kerékpárok, wellness rész, szauna, jakuzzi, de ami a legfontosabb, rengeteg természet. Ha pedig egyszer kipróbáljuk az erődben lapuló csend erejét, akkor nem akarunk többé hazamenni a városba és garantáltan rendszeres nyaralókká válunk.