Rubik játék
Rubik játék

A logikai játékok népszerűek a fiatalok és az idősebbek körében is. A játékok megoldásához rendszerben való gondolkodás szükséges, hiszen különböző lépések sorozataival oldhatóak meg a fejtörők. A Rubik játék kedvező ajánlatokban található meg.

A termékek között nemcsak a hagyományos Rubik kocka található meg, ugyanis elérhető a 360 fokos gömb, a Brain Racker, a Gubanc logikai játék, valamint a 8 elemes bűvös négyzet is.

A Rubik játék választékában megtalálható a különleges Rubik kocka is, amelyik nem különböző színű négyzeteket tartalmaz, hanem eltérő méretű elemeket. A különböző méretű elemekből álló kocka kirakása hasonló a hagyományos kockák kirakásához.

A Rubik játék széles választékban érhető el az áruház felületén, amelyek között már a gyermekeknek ajánlott darabok is elérhetőek. A Rubik Ernő által tervezett logikai játékok fejlesztik a gondolkodást és a logikai képességeket. A játékok megoldásához segítség is található az áruház felületén, így minden játékos sikerélménnyel gazdagodhat.