Memória játék

A memória fejlesztését már egészen kicsi korban érdemes elkezdeni. Már a legkisebbeknek is olyan játékokat lehet vásárolni, amelyek által játékosan tanulhatnak.

Ennek érdekében a legjobb a memória játék, amivel a szülők, keresztszülők megajándékozhatják imádott kicsinyeiket. Óvodás kortól ajánlott memória fejlesztésére az okosodjvelunk.hu internetes áruházban megvehető Yoga Memory nevű játék. Ezzel egyszerűen próbára tehetik az elméjüket és a testüket is a kicsik. Csupán annyit kell tenniük, hogy a memóriakártyában megtalálják a párokat, és ugyanakkor ki is próbálhatják a kártyákon szereplő jóga pozíciókat.

Ez a mozgásforma nagyon népszerű napjainkban, mert elősegíti az elme és a test fejlődését egyaránt, és gondoljunk bele, melyik gyermek nem szeret mozogni, tornázni, ügyes gyakorlatokat elvégezni és boldog, vidám kacagással fogadni a dicséreteket?! Pontosan ezt nyújtja ez a memória játék a kicsiknek, sikerélmények sorozatát, a nagyok füleinek pedig a boldog gyermeki nevetést. Ne fossza meg magukat ettől az élménytől!