Ahogy minden területen, az elektronikai eszközökkel foglalkozó piacon is rengeteg erőfeszítésbe kerül a legismertebb márkák közé bekerülni. Ahogy sokan mások, a Sony telefon is nagyjából 10 éve még töretlen népszerűségnek és világméretű hírnévnek örvendett, azonban ez a fényes csillag hamar leáldozott.

Rengeteg okot tulajdoníthatunk ennek a hirtelen eltűnésnek. A mobiltelefon piac legfontosabb alapszabálya, hogy mindig törekedjünk az újdonságra és haladjunk a trenddel. Amennyiben megvizsgáljuk a Sony telefonok aktuális listáját, pusztán középkategóriás termékeket találhatunk.

A nagyobb extrákkal rendelkező mobilok már sajnos nem képezik a Sony részét. Azonban ennek is vannak hatalmas előnyei. Hiszen az érintett készülékek, például az Xperia X Perfmorance remek áron kerülhetnek a tulajdonunkba.

Maga a telefon pedig viszonylag gyors, könnyen kezelhető és kicsi, mindössze 5.0” a kijelzője. Emellett pedig megtalálható rajta a jó öreg 3,5 Jack is. Ha egy megbízható mobilra van szükségünk nem kell tovább kutatnunk, mivel itt a Sony telefon.