Robi 55
Robi 55

Egy nagyobb udvarral és kerttel rendelkező családi ház vagy tanya körül számos olyan készülék van, amiket előnyünkre fordíthatunk, a gyors munkavégzés terén. A talajmegművelésben, a rotációs kapa vagy a gazokkal szembeni küzdelemben és a gyepfelület fenntartásában a fűnyíró, a tüzelő előkészítésében, fák metszésében a láncfűrész lehet a hasznunkra. Bármelyik eszközt valamilyen Robi 55 alkatrész mozgathat.

Ez lehet egy karburátor, ami az optimális levegő-üzemanyag keverék arányt állítja elő vagy bowdenszáll, gégecső, csigatengely és még hosszan sorolni lehetne ezeket a kiegészítőket. A rendszeres és nagyfokú megterhelés könnyen odavezethet, hogy kell egy másik Robi 55 termék.

Vannak olyan elemek, amelyek a többihez képest sokkal gyorsabban szorulnak cserére, ezért ezekből egyszerre nem árt többet megrendelni, hogy mindig legyen kéznél, ha szükség lesz rájuk. Ha elengedhetetlen valamelyik Robi 55 összetevő beszerzése, akkor megéri ellátogatni a cvgshop.hu oldalra, ahol gyorsan rátalálhatunk a keresett kivitelre.