A televíziókhoz koax kábeleken keresztül lehet eljuttatni az antenna vagy a kábeltévé jelét. Ugyanakkor fontos, hogy jó minőségű TV kábel kerüljön használatba, mert különben nem lesz elég jó a jel. Sokan elkövetik ilyenkor azt a hibát, hogy erősítőt alkalmaznak és szomorúan tapasztalják, hogy nem változik semmi.

Ez azért van, mert az erősítő nem azt a célt szolgálja, hogy jobb legyen a vétel, hanem olyankor is megfelelő legyen, amikor messze van a készülék az antennától, vagy több vételi hely is ki van alakítva. Tehát, ha zajos a hang vagy a kép, akkor először is jobb TV kábel fog kelleni és érdemes a csatlakozókat is nívósabb példányokra cserélni.

Ilyen minőségi TV kábel változatok és csatlakozók a bolt.sat.hu oldalról is megrendelhetőek, így ki sem kell lépni otthonról a probléma megoldásához. Illetve akkor is segítséget nyújthat az online vásárlás lehetősége, ha nincs a közelben olyan szaküzlet, ahol TV kábel értékesítésével is foglalkoznak, tehát jó megjegyezni ennek a webshopnak az elérhetőségeit.