A szerelem csodálatos érzés! Abban az esetben, ha megtaláljuk az igazit, előbb-utóbb garantáltan az esküvő és a közös jövő kérdése is terítékre kerül. Ha már benne vagyunk az esküvőszervezés sűrűjében, az arany karikagyűrű kérdését sem kerülhetjük meg. A karikagyűrű a maga tökéletességével az örök szerelem és az egymás iránt tisztelet záloga.

Ezt a „pecsétet” nyújtják át egymásnak a felek a szertartás keretein belül, a szeretteik előtt ígéretet téve egymásnak. Az ideális gyűrű kiválasztását nem szabad elbagatellizálni, hiszen maga a feladat kellő körültekintést és komolyságot igényel a részünkről. Még a választás előtt érdemes elgondolkodni, hogy milyen stílus mentén kívánunk haladni.

A klasszikus, egyszerű arany karikagyűrű modellnek szavazunk bizalmat vagy a fantáziánkat elengedve inkább merészebb vizek felé evezünk. Nos, döntsünk bárhogyan, ne feledjük, hogy az arany karikagyűrű mögött megbúvó jelkép és üzenet az, ami valójában fontos, vagyis az önzetlen szeretet és odaadás, amit a társunk iránt érzünk.