Műkörmös bőrönd

Minden igényes szakember vigyáz az eszközeire, anyagaira. A műkörmös bőrönd a körömépítők kedvelt és nagyon hasznos eszköze, amiben biztonságban tarthatják, hozhatják-vihetik a munkájukhoz szükséges kellékeket. A profi anyagok és eszközök nem túl olcsók, ezért mindenki féltve őrzi azokat.

Persze nemcsak az értékük miatt fontos rájuk vigyázni, hanem mert időigényes és olykor körülményes a beszerzésük. Sokan házhoz is mennek manikűrt-pedikűrt készíteni, ez ma nagyon keresett szolgáltatás. Nekik is kifejezetten ajánlott a műkörmös bőrönd beszerzése, amiben kényelmesen és biztonságban lehet szállítani a munkához szükséges dolgokat.

A gellakk.com webáruházban többféle modellben is megtalálható, azonban ami közös bennük, hogy mind nagyon szép, okos beosztású és tágas. A műkörmös bőrönd esetében a súly sem elhanyagolandó, hiszen nincs szükség extra súlyra, maguk az anyagok, a lámpa, a csiszológép is sokat nyomnak együtt. Jó hír, hogy mindössze másfél kiló. Sok polc és rekesz áll rendelkezésre a tároláshoz, ráadásul kulccsal zárható.