Munkavédelmi cipő

Annak érdekében, hogy a munkások megfelelően tudják elvégezni a rájuk szabott feladatokat, a munkáltatónak biztosítania kell a szükséges felszerelést, ami megvédi őket egy esetleg balesettel szemben. A munkavédelmi cipő csak egy példa arra, hogy milyen kiegészítőkre van szükség, amelyek ellenállnak a veszélyes anyagok, csúszós felületek vagy a repdeső, éles darabkákkal szemben.

Sokszor elég egy rossz mozdulat és a földre cseppent olaj, hiszen máris balesetet okoz. Ha nincs a lábán egy olyan munkavédelmi cipő, amelyiknek a talpa megfelelően van kialakítva a különféle feltételeket figyelembe véve, akkor könnyen elcsúszhat, beverheti a fejét vagy egyéb sérülést is szenvedhet.

Mindezt pedig meg lehetett volna előzni egy olyan egyszerű kiegészítővel, mint a munkavédelmi cipő valamelyik típusa. Ha már régi, rossz állapotú a speciális munkacipő és újat szeretne venni, itt a remek alkalom, hogy mindezt jó áron tegye meg! Keresse a www.grandis.hu remek ajánlatait és válogasson a munkavédelmi felszerelések széles választékából!!