Napjainkban számos tényező befolyásolja a hajkorona kinézetét és a szerkezeti felépítésének normális regenerálódási folyamatát. A hajhullás ellen előállított naturista készítmények nagyszerűen táplálják a töveket, feltöltik a szükséges vitaminokkal és az ásványi anyagokkal. A stresszes életvitel, a pajzsmirigy gyulladásos betegségei és a tápanyagban szegény eledel mind hozzájárulnak a tövek elgyengüléséhez és ez a szálak ritkulásához vezethet.

A férfiak és a nők körében egyaránt bosszúságot okoz, a néha már visszafordíthatatlanná vált jelenség. A Dr. Hair termékcsalád palettáján elérhető készítmények alapanyaga, 25 gyógynövény koncentrált kivonatából összeállított szérum mindegyike hozzájárul a hajkorona egészséges kinézetéért.

A zsebbarát áron is beszerezhető termékek minden korosztálynak egyaránt nyújtanak napi segítséget a hajhullás ellen. A prémiumkategóriás termék 1 havi használat után már szembetűnő változásokat eredményez, ami az extra hajhullás ellen készült samponnal, kedvezményes áron megvásárolható, az online is elérhető webshop kínálatából. A Dr. Hair hajhullás elleni kúra már rengeteg embernek nyújtott megoldást a problémáira.

A gondosan összeválogatott alapanyagok megfelelően regenerálják a fejbőr hajhagymáit és serkentik azok működését. Használja ki a kedvezményes lehetőségeket és rendelje meg akár 20%-os árkedvezménnyel a kívánt hajhullás ellen készült szetteket! Már pár használat után, a hajhullás ellen alkalmazott termékek puhává és könnyen kifésülhetővé varázsolják a hajkoronát.