Nemcsak kemoterápia idején hordanak a beteg hölgyek póthajat, hanem azok is kénytelenek erre, akiknek erőteljes, foltos hajhullással vagy kopaszodás problémájával kell szembenézniük.

A nőknél ezek a gondok jelentősen megnehezítik az életet, de van paróka mindennapos használatra, ami nagy segítséget jelent. Biatorbágyon, a Sasbérc út 1. szám alatt, a Tópark Lakókomplexumban van egy stúdió, aminek a kínálatában szintetikus változatú és 100%-ban természetes hajból előállított vendéghajak kaphatóak. Itt biztosan Ön is megtalálja a leginkább megfelelőt, amit szívesen visel majd.

A paróka mindennapos használatra egyáltalán nem károsítja az eredeti hajat, mert olyan a belső kialakítása, hogy a fejbőr szabadon lélegezhet alatta. A stúdióból megvásárolható fazonok tökéletesen illeszkednek a viselőjük fejformájához. Lehetőség van a póthaj méretének állíthatóságára is a tarkó részen.

A szalonban nyugodt körülmények között, kellemes környezetben próbálható fel több paróka mindennapos használatra, így könnyű lesz kiválasztani a leginkább megfelelő színt, árnyalatot és stílust. Speciális fodrászat is működik az üzletben, ami azt jelenti, hogy a kiválasztott vendéghaj a vásárló igényeinek megfelelő formára igazítható. Ha szükséges, akkor a paróka mindennapos használatra a hölgy által választott színre festhető. A szakemberek hasznos tanácsokkal is szolgálnak a termék otthoni ápolására vonatkozóan. Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, akkor a paróka mindennapos használatra hosszú ideig tökéletes állapotban marad.