Egyre népszerűbbek Magyarországon is napjainkban a Huawei gyártó okoskészülékei, hiszen rendkívül korszerű és megbízható telefonok. Ezt figyelembe véve sem magas a Huawei P30 Pro ár, főleg, ha a mobilcorner.hu webáruházból kerül beszerzésre az adott készülék. Jól néznek ki ezek a telefonok, kiváló a designjuk, például a készleten lévő Huawei P30 Pro jégkristály kék, Dual SIM, kártyafüggetlen példány valódi eleganciát biztosít a tulajdonosának.

A felhasználói vélemények szerint, a színe nagyon szép, de kézben tartva még inkább. Remek választás már a paramétereit tekintve is, amelyeknek listáját átböngészheti a már említett weboldalon. Magyar nyelvű menüvel is rendelkezik ez a mobil, így nagyon könnyű használni.

Minden gyári tartozékával együtt kapja meg, ha ezt a modellt választja és rendeli meg. 2 év teljes körű gyártói garancia is jár ehhez a készülékhez, ami a rendkívüli minőségéről tesz tanúbizonyságot. Érdekesség, hogy ujjlenyomat-olvasóval is fel van szerelve. Vásárolja meg, mert a Huawei P30 Pro ár könnyen megfizethető!