Valentin napi ajándék

A Valentin napról, vagy magyarul Bálint napról, már a kisiskolában is megemlékeznek, ahol kedves kis levelezéssel fejezik ki szimpátiájukat egymás iránt. Számukra még tökéletesen megfelelő Valentin napi ajándék a plüss szívecske és a puszikkal megtöltött levél. Ennél azért több kell ahhoz, hogy egy érett nőt vagy férfit le lehessen venni a lábáról. Főleg akkor, ha ezt a lovagias gesztust nemcsak az alkalom apropóján ejti meg az illető, hanem valódi érzések vannak mögötte, amit ki is szeretne fejezni mindezzel.

Azonban ehhez egy fontos dolgot kell ismernie a meglepetésben tüsténkedő félnek, mégpedig azt, hogy mit szeret a párja. Ellenben nem feltétlen olyan tulajdonságra kell gondolni, amiről mindenki tud. Vagyis, ha valaki nagy horgász vagy divatőrült, annak nem mindig az a tuti Valentin napi ajándék, ami ezt célozza meg.

Itt inkább a rejtett vágyakra és ki nem mondott preferanciákat kell előtérbe helyezni. Például nagyon szereti a kalandokat a kedves, akkor simán lehet olyan a Valentin napi ajándék neki, amelyben egy közös kalandtúrára mennek vagy éppen egy olyan pólót is be lehet szerezni, amivel ezt a kedvtelését erősíti meg.

Ha szereti a jó italokat, akkor lehet valami olyasmit vásárolni neki, amivel még különlegesebbé teszi a kóstolgatást. Például lehetne egy speciális ital adagoló állvány vagy érdekes stampedlis pohár készlet. Az ilyen Valentin napi ajándék nem kimondottan a szívecskékről szól, hanem azt sugallja, hogy „igen, figyelek rád és azt szeretném, ami neked a legjobban tetszik”.