Egy jó bringa igazi kincsnek számít. Szerencsére, hazánkban jelenleg is folyik a kerékpáros infrastruktúra kialakítása, ezért egyre nagyobb kereslet lesz a biciklikre. A Neuzer kerékpár egyike azoknak a márkáknak, amelyekért nem kell csillagászati összegeket fizetnünk, viszont kényelmesen, sportosan és biztonságosan eljuthatunk A-ból B-be.

A legtöbben ennyivel is megelégednek, amikor bringára pattannak. Sokkal inkább az olyan tartozékokat veszik figyelembe, mint a kosár, a csomagtartó, a lámpák stb. A Neuzer kerékpár leginkább városi közlekedésre ajánlott.

Bizonyos modellekkel kimerészkedhetünk a terepre is, viszont a durvulást, ugratást már nem ezekre a bringákra tervezték. A Neuzer kerékpárok női és férfi modelljei egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.

A felszereltséget tekintve egyből szembetűnik, hogy mi az oka a kedvező árnak, hiszen az alapalkatrészeket találhatjuk a Neuzer kerékpárokon. Természetesen mindezek úgy lettek összeválogatva, hogy ez ne menjen a minőség rovására. Rendszeres karbantartás és kenés mellett, hű társunk lesz a mindennapok során.