A gyerekek még a sportoláshoz használt ruháikat, cipőiket is a neves márkák termékei közül választják ki, ami sokszor nekünk, szülőknek ez igazán furcsának tűnik. Így kerül például a Nike focicipő sok sportos fiatal birtokába. Még ha nem is mindenben adhatunk igazat az ifjúság képviselőinek, de ebben a tekintetben mindenképpen.

Például a madeinpapp.hu webes üzlet kínálatában megtalálható JR Mercurial Superfly FG gyerek Nike focicipő biztosan az ifjú focista kedvence lesz, köszönhetően a kényelmes és tartós jellegének, illetve annak a designnak, ami most menő a köreikben. UV-piros színben kapható, UV-neon díszítéssel. A kéreg bélésanyaga szintetikus bőr, igazán nagyon jó minőségű.

Nedves, füves pályára szintén ajánlott ez a csúcskategóriás termék, amit jelenleg 58%-os árkedvezménnyel lehet megvásárolni. Ha ezt a Nike focicipőt megveszi a gyermekének, az biztosan nem fog a szobájában a számítógép előtt sokat ülni, csak éppen amennyit muszáj ahhoz, hogy a leckéit megcsinálja, aztán irány a focipálya!