Stábiskola
Stábiskolab, 

Október elsején, délután négy órakor nyílt napot tart a HSC Stábiskola. A nyíltnap ingyenes, bárki ellátogathat. A nyíltnapon látható lesz Rudolf Péter főszereplésével a Cinematographer című film is.A nyíltnap minden olyan ember számára ajánlott, aki szeretne a filmes szakmában elhelyezkedni. A jelentkezést az info@stabiskola.hu email címen adhatják le az érdeklődők.

A Magyar operatőrök iskolájában utánpótlás neveléssel foglalkoznak a szakemberek. A Stábiskola 2006-ban indult Novák Emil ötlete alapján.

Az iskolában keveredik a magyar módszer az ausztrál módszerekkel. Az iskolában nemzetközileg elismert szakemberekkel találkozhatnak az érdeklődők, akik kiváló képzést biztosítanak. Az iskolában kiképzett diákok alkalmasak lesznek a külföldi munkák elvégzésére is, megfelelnek majd minden elvárásnak. Az iskolában világosítók, segédoperatőrök, hangasszisztensek, kameramanok, valamint rendezőasszisztensek munkája folyik majd. Az intézmény létrejötte óta több mint 300 diák végzett a különböző szakokon kiváló eredménnyel.