Telefon internet
Telefon internet

Az Invitel színes csomagajánlatokkal áll az ügyfelei rendelkezésére. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot, amiben telefon internet és tv szolgáltatások gazdag kínálata tárul Ön elé. Az ideális csomag kiválasztásához adja meg a címét.

Majd a megvásárolható csomagok közül jelölje ki az óhajtott csomagot. Jelen pillanatban hatféle csomaggal rendelkezik, Színvilág S, Színvilág M, Színvilág L, Színvilág XL, Színvilág XXL, Színvilág 3XL. Ezek között az eltérés a biztosított tv csatornák száma, az internet sebessége és a csomag ára.

A legnépszerűbb a Színvilág L. Ha most rendeli meg valamelyik csomag egyikét, fél évig fél áron élvezheti a csomag nyújtotta szolgáltatásokat. Meghatározhatja a hűségidőt is, tizenkettő, huszonnégy hónapra vagy akár határozatlan időre.

Ha esetleg segítségre lenne szüksége az optimális csomag kiválasztásához, vagy bármilyen kérdése lenne a telefon internet vagy tv szolgáltatásokról, szíveskedjen a chat indítására kattintani, a munkatársak örömmel állnak a rendelkezésére. Válasszon egy gyors internetet, és nézze kedvenc csatornáit az Invitellel.