Mindegy, hogy a fővárosban lakunk vagy vidéken, jól felszerelt szakboltokra mindenhol szükség van. Ha locsolórendszerről van szó, akkor a fővárosiak különösen szerencsések, hiszen a  XVI. kerületben kiváló öntöző bolt található. Természetesen a nem budapestieknek sem kell aggódniuk, hiszen ez a kereskedés számukra is könnyen elérhető, de ha mégsem, akkor a bolt webáruházából is megrendelhetik a termékeket bármikor.

Mind a telephelyen, mind pedig a webshopban a vezető öntözéstechnikai márkák alkatrészeinek nagy választéka található, ugyanakkor az öntöző bolt széles kertészeti termékpalettával is a vásárlók rendelkezésére áll. Itt a kerttulajdonosok és a viszonteladók egyaránt kedvezményesen vásárolhatnak.

Az öntöző bolt termékpalettáját szakemberek állítják össze, ezért itt a vásárlók mindenből a legjobb minőséget kapják. Ennek köszönhetően, a boltban a piacvezető Hunter, a Rain Bird és a Toro alkatrészei vásárolhatóak meg. A kis- és nagykereskedelemben egyaránt ezen márkák után van a legnagyobb kereslet.

Az automata öntöző szinte csak előnyökkel jár

A kerti növények egészségét elsősorban a megfelelő időközönkénti locsolással biztosíthatjuk. Az automata öntöző pedig az a berendezés, ami ezt külső segítség nélkül képes teljesíteni. Manapság már bizonyára senkinek sem kell bizonygatni, hogy mennyire hasznos egy ilyen gép a kertben, azonban jó pár kérdés van, amit érdemes tisztázni a beszerelés előtt.

Az egyik dolog, ami foglalkoztatja a vásárlókat, az a tartósság. Általánosságban elmondható, hogy rendszeres karbantartással az automata öntöző akár 20 éven túl is üzemképes. Hogyan válasszunk? Ennél a lépésnél nagyon fontos a telepítő szakember felkészültsége és szakértelme, ami a leginkább meghatározza a végeredményt.

Ezen kívül az ár/érték arány és a műszaki tartalom számít még. Az automata öntöző tehát legyen jó minőségű és a tervezését, telepítését mindenképpen tapasztalt szakember végezze. Az Esőmester ilyen és bármikor elérhető az esomester.hu weboldalon keresztül, sok más hasznos információ mellett.