Napjainkban minden eddiginél fontosabbá vált a megbetegedésektől való védelem, amit nemcsak a vitaminok szedésével érhetünk el, hanem egy jól kiválasztott ékszer viselése révén is. Azért remek választás a hegyikristály karkötő, mert az ásvány óv bennünket a betegségektől, démonoktól egyaránt.

Erőt ad, javítja az emlékező képességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá tesz. De mindezek mellett, a gyogyitokovek.eu webshop kínálatában lévő fazettázott hegyikristály karkötő a szépségével is elvarázsol, ugyanis nagyon gyönyörű. Az ékszer gyöngyszemei páratlan, nagy tisztaságú hegyikristályból készültek, a méretük 8 mm, de ugyanakkor kérhető egyedi méretben is.

Sokrétű előnyeit élvezhetjük a viselésével és a beszerzése sem kerül egy vagyonba, mert a hegyikristály karkötő mindössze 3290 Forintba kerül. Ideális választás lehet ajándékba, hiszen a karácsonyfa alatt egy kis dobozban csodálatos meglepetés bárkinek. Nemcsak ékszert adunk ezzel, hanem a hegyikristály karkötő egyedülálló hatásait is.