Fali kandalló
Fali kandalló

Belegondolt már abba, hogy egy hideg téli estén mennyivel jobb lenne a melegben egy kandalló előtt teát szürcsölgetni? Sajnos sok esetben gondot okoz, hogy csak később jönnek rá a lakástulajdonosok, hogy szeretnének egy-két dolgot még a lakásba, de nem megfelelően lett kialakítva a ház, vagy nincs elég hely ezeknek a termékeknek.

A fali kandalló esetében nem jelenthet ez problémát, hiszen nagyon kis helyen is elfér, és az új technikával készült biokandallóknak még csak kéményre sincs szükségük.

A biokandallók egyik nagy előnye, hogy a bioalkohol vagy bioetanol égése során nem keletkezik semmilyen káros anyag, sem füst, így nem kell kémény sem a működésükhöz. Mindössze némi vízpára és szén-dioxid termelődik a használatuk közben.

A fali kandalló helyet spórol Önnek, a falon kit zavar, ott bátran szétterülhet, akár nagyobb méretben is. Akár több színben is megrendelheti, hogy igazán passzoljon a berendezéshez, könnyedén és gyorsan beüzemelhető, nappaliba, hálószobába vagy akár irodába egyaránt ajánlott.