Praktikus csaptelep

Hogyha létezik sokoldalú gyártó, akkor ez biztosan annak számít ebben a kategóriában. A Ravak csaptelep maga a tökély, hiszen a legmodernebb technológia felhasználásával készül. A sárgaréz dominál az elkészítésénél, ami köztudottan nagyon jól megfelel erre a célra.

Ezt később egy kellően vastag krómréteggel vonják be, ami elképesztően fényes felületet eredményez, ami elegánsan illeszkedik a fürdőszobákba és konyhákba. A Ravak csaptelep időtállóságát a kerámia kartus biztosítja. Természetesen ez a kivitelezés alaposan le lett tesztelve, mielőtt forgalomba került, így ötéves garanciával együtt került fel a polcokra.

A Ravak csaptelep számtalan formában kapható. Választhatunk a kádperemre szerelhető változatból, a mosogató csaptelepekből, jelen van a klasszikus kivitelezés, de még a padlón álló kád csaptelepek közül is válogathatunk.

A Ravak csaptelep akadálymentes működése nagyon kényelmessé és élvezetessé teszi a használatát. A speciális bevonatának köszönhetően, a vízkő sem fog gondot okozni, mert gyakorlatilag nem tud megtapadni rajta.