Romantikus búvóhely

A párok az idő előrehaladtával már csak ritkán tudnak egymással teljesen kettesben lenni. A romantikus pillanatok száma nagyon lecsökken, ami valamilyen szinten érthető is, hiszen hétköznap dolgozni kell, otthon pedig vár a főzés, sütés, és ha még gyerek is van, akkor minden jóval komplikáltabb lesz. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a romantikus estéket el kell felejteni és ezeknek nem lehet időt szorítani.

Szerencsére vannak olyan lehetőségek, amelyekkel igenis vissza lehet hozni a régi szenvedélyt. A páratlan pillanatokat a búvóhely adhatja meg a pároknak. Budapesten számtalan ingatlant lehet kibérelni. Sokak nagy kedvence a Dózsa György-, valamint Lehel utcai kereszteződés közelében, a város fölé magasodva egy több emeletes, új épület tetején megbújó garzon. Ez modern berendezésű, igen hangulatos és stílusos, aminek köszönhetően a szerelmesek odavannak érte. A romantikus időtöltés itt garantált, nem csupán pár órára, hanem több napra is.

Akik imádják a színes környezetet és az élettel teli atmoszférát, biztosan kedvelni fogják ezt a garzont. Itt a romantikus pillanatok elé néznek, akik egy bárpultnál eltöltött pár órás beszélgetésbe kezdenek, vagy hosszabb, éjszakán átívelő kikapcsolódásra hangolódnak rá. A hatalmas, szabad teraszra nyíló nappali-konyhájából fantasztikus látvány nyílik a városra mind nappal, mind éjjel. A kis szerelmi kuckó hangulatos világítással teheti még egyedibbé az élményeket. A teljes kikapcsolódásról a TV és a WiFi gondoskodik.

Nyári estékkor érdemes a klímát is beindítani, sőt, a fürdőszobának is esélyt adni, ahol a kádban mindenki romantikus körülmények között mártózhat meg. Azért is keresik sokan fel ezt, mert tudják, hogy minden diszkréten történik. Nem csak ez, de az összes ilyen jellegű budapesti apartmannál a bejutás egyszerű és diszkrét. A társas házi szabályokat persze be kell tartani, és ide vonatkozik a hangoskodás kerülése is. Kétség sem fér hozzá, hogy egy jól kiválasztott búvóhelyen úgy érezhetik magukat a szerelmesek, mint egy luxusszállodában. A romantikus időtöltés emiatt lesz még inkább felejthetetlen és egyedülálló.