Vannak, akik folyamatos fűtési használatra vásárolnak kandallót, nem csupán kiegészítő fűtésként vagy a látvány miatt. Hosszú élettartam és nagy hőállóság a rusztikus kandalló két jellemzője, emiatt a legjobb választást jelentik a fent leírt igények esetén. Kétfajta frontrész stílusban kérhetőek a benkel.hu webshopban a kandallóbetétek, mégpedig modern és rusztikus formában.

Az utóbbi mívesebb vonalvezetésű, ami a hagyományos irányzat kedvelőinek optimális választás. Az itt kapható rusztikus kandalló tűztere szürkevas öntvény, ami lényegesen jobban ellenáll a hősokknak, mint a lemezből készült változatok. Alapfelszereltség esetén, az égési levegőellátás a telepítési helyiségből történik, azonban opciósan kérhető külső levegőellátással is.

Design szerelvényekkel együtt is vásárolható a webshopból rusztikus kandalló, például a kilincs, a kezelőszervek gombjai, a fogantyúk, a zsanérok készülhetnek rézből vagy antik kivitelben. Ha kérdése volna, tárcsázza bizalommal a honlapon látható telefonszámot!

Kedvencnek számít a sarokkandalló is

A vásárlók gyakran kérik ezt a modellt, mert a használatával két irányból, akár a szomszédos helyiségből is élvezhető a tűz látványa. A sarokkandalló több módon készülhet, hiszen csatlakozhat a két üveg elválasztás nélkül, de van külön elválasztott öntvénykeretbe rögzített üvegezéssel is. Az első változatnál az ajtó L alakú és egybe nyílik az oldalsó résszel.

Viszont a második statikailag masszívabb szerkezet, köszönhetően a köztes elválasztó fémnek. Általában a telepítési helyiség fűtésére javasolt a sarokkandalló, de ha víztartállyal van kombinálva, akkor az egész ház melegítésére is alkalmas. Ez mindig a vásárló igényeitől függ. A webshopban a frontajtó designja kapható, minimál és rusztikus kivitelben egyaránt.

Így mindenkinek olyan sarokkandalló megvételére adódik lehetősége, amelyik leginkább megfelel az igényeinek és az ízlésének. A honlapon megtekinthetőek a már beépített fűtőberendezések fényképei is, amelyekről kiváló ötleteket kaphatunk a sajátunk beépítéséhez. Inspirálódjon, majd rendelje meg azt a készüléket, amelyik a legjobban tetszik!