A Pan Tech nem más, mint a Technical Kft. saját fejlesztése. Amennyiben szeretne egy igazán különleges sarok kandalló újdonsült tulajdonosa lenni, akkor nézzen be a kandallos.hu weboldalra! Itt megtekintheti a teljes kínálatot, de akár az üzlet budapesti székhelyére is ellátogathat. Miért annyira egyediek ezek a kandallóbetétek?

Ha valaki végiglapozza a termékpalettát és összehasonlítja a hagyományos verziókkal, akkor szembetűnik a sarok kandalló nagyobb üvegfelülete. Ez a megoldás, noha veszélyesebbnek tűnik, mégsem az. Biztonságosan fűthető vele a teljes lakás, valamint az ellazulásban is sokat segít ez az igazi tűzhely. A sarok kandalló látványa valóban lenyűgöző, valamint az, hogy mindezt a ropogó tűz hangja és az égő fa illata koronázza meg, egyszerűen pótolhatatlan élmény.

Árajánlatot kérni személyre szabott tervezésre a honlapon keresztül lehet, ez a művelet pedig nem tart tovább néhány percnél. A sarok kandalló olyan adottságokkal ruházza fel az otthonát, ami növeli az ingatlan értékét.