AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD
AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD

Néhány napon belül, egészen pontosan november 26-án kerül a mozikba az idei ősz mondhatni legőrültebb vígjátéka Az éjszakám a nappalod. A film hősei egytől egyik éjszakai baglyok, akik megállás nélkül buliznak és persze egyre nagyobb balhékba is keverednek.

A mozi egy főszereplője a vígjátékokból már jól ismert Scherer Péter, aki nem mellesleg odáig van a repülésért. Szerepét tekintve fekete dobozokat bütyköl, magánemberként baglyokat reptet. November 15-én, vasárnap bárki találkozhat a színésszel, a Budakeszi Vadasparkban, hogy a saját szemével győződhessen meg Scherer repülés iránit szeretetéről.

A film szereplő nappal helyett éjszakai élnek, ám nem csak ők bontogatják szárnyaikat éjjelente, hanem a féléves virginia uhu – Doki – is. Dokival és a Scherer Péterrel november 15-én találkozhat a nagyérdemű, ahol a színész repteti és tenyeréből eteti majd a madarat. Így garantáltan mindenkinek izgalmas kalandban lesz része, még azelőtt, hogy a film – amely a Company Hungary forgalmazásában készült – debütálna a mozikban.