A bor kedvelőinek nem okoz gondot egy olyan különlegesség megkóstolása, amit a mazsola, füge és különböző aszaltgyümölcsök ízvilága kísér. A tökéletes borlikőr savaiban egyensúlyban lévő Sandeman Sherry Spanyolországból származik, amit felbontásáig jobb hűvös helyen tartani, hogy megőrizze az aromáját. Érlelését tekintve, tölgyfahordóban történik a folyamat és közel 20 évig tart. Sherry jellegzetes készítése úgy történik, hogy megvárják a must teljes kiforrását, ezután adagolják hozzá apránként az alkoholt, ami csak prémiumminőségű brandy lehet.

1 évig hagyják pihenni, érlelése pedig solera rendszerrel történik. A hordókat hosszú sorban halmozzák egymásra, több szinten. A borlikőr állandó ízét és minőségét annak köszönheti, hogy a hordókat nem töltik meg teljesen, hogy a bor jobban szellőzzön, így kialakul a finom, minőségi élesztőréteg. Sherryt általában desszerthez fogyasztják, de önmagában is alkalmas, picit lehűtve vagy két jégkockára öntve. A feledhetetlen íz garantáltan repetáért kiált!