A kínaiak pontosan tudják, hogy miként kell bevonzani a vásárlókat, hogyha el akarják adni a termékeiket. Egy egyszerű és jól bevált kereskedelmi sémát követnek, ami hatásosnak bizonyul minden esetben.

Kínálj minőséget elérhető áron! Valaha a Huawei is így kezdte és most úgy tűnik, hogy a Xiaomi okostelefon szintén követi a példáját. Míg a hasonló tudással rendelkező vetélytársak esetenként 20, 30, esetenként 50 ezer Ft többe kerülnek, addig a Xiaomi okostelefon ára nem veri a plafont. A dizájn egyre szebb és szebb lesz.

Bár a legtöbb esetben valamilyen szinten hasonlít egy-egy nagynevű gyártó kivitelezéséhez, mégis úgy tartják, hogy a jobbtól nem szégyen lopni. A Xiaomi okostelefon ráadásul nemcsak a jól bevált technológiákat összesíti, hanem bizonyos modellek esetében jó látni, hogy a gyártó bevállal merészebb húzásokat is.

Összességében a magyar felhasználók tetszését sikerült elnyernie a Xiaomi okostelefonoknak, a kedvező ár-érték aránynak köszönhetően. Kellemes dizájn, erős hardver, gördülékeny szoftver jellemzi ezeket a készülékeket.