Az emberek szívesen nézegetik a saját vagy pedig családtagjaik esküvői fotóit, amelyeken mindig megcsodálják a pár, és főleg a menyasszony szépségét. A jól elkészített sminkek esküvőre ezért is nagyon fontosak, hiszen a fotók remekül visszaadják ezeket. Persze nemcsak a fényképek miatt nagyon fontosak ezek, hanem azért is, hogy az egész ceremónia alatt és után is jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A szépen kiemelt szemek, ajkak mellett, nagyon fontos, hogy a bőrünk hibátlanul mutasson ezen a napon. A profi sminkek esküvőre kiválóan elrejtik a kisebb-nagyobb hibákat, miközben az előnyös részeket kihangsúlyozzák.

Hirsch Orsolya sminkes szívügyének tartja a menyasszonyok elégedettségét, ezért mindent megtesz, hogy a vendégei azt a szolgáltatást kapják, amit elvárnak a nagy napon. Az ő weboldalán pontosan fel vannak tüntetve az árak is, ezért erre rákeresve pillanatok alatt megtudhatjuk, hogy mennyibe kerülnek a különböző sminkek esküvőre.

Tőle igényelhetünk próbasminket, sminket az örömanyának, koszorúslánynak, tanúnak és természetesen a „Nagy Nap sminket” is. A sminkek esküvőre árlistával vannak feltüntetve, valamint azok a feltételek is olvashatók itt, aminek alapján megoldható a kiszállás.

Az eskuvoi-sminkes.hu weboldalán ugyanakkor az is megtudható, hogy ő az arát akár az oltárig is elkíséri. A jeles napon ugyanis bármikor szükség lehet a smink felfrissítésére, a násznép sminkjének elkészítésére, ugyanakkor sokan nem szeretnének izgulni a foglalás miatt. Ha Önt is érdeklik a csodás sminkek esküvőre, ne habozzon felkeresni a weboldalt!