Az egyik fő ok, amiért gyakran rendelünk házhoz, hogy egyszerűen nincs időnk bevásárolni. Hasonlóképpen az ételrendeléshez, az ital házhozszállítás is praktikus megoldás, amikor egyszerűen nincs ideje elhagyni a házat, hogy szeszesitalt szerezzen be, mert más prioritásai vannak. Az idő értékes, ezért a kiszállítási szolgáltatás is az.

Leggyakrabban egyszerűen azért döntünk úgy, hogy megállunk egy italboltban, mert az olyan hely mellett van, ahol már amúgy is megfordulunk – például egy élelmiszerboltban vagy egy barkácsáruházban. Ha lefaraghatná azt a plusz 20 percet a bevásárlásokból biztosan megtenné! Nem számít, mi az oka, az ital házhozszállítás egyszerű megoldás. Hívja fel a boltot, adja le a rendelését és pillanatok alatt megkapja!

Nincs bolyongás a polcok között, előre kényelmesen kiválaszthatja mi az, amire szüksége van. Sör, bor, tömény, rengeteg mindenből választhat. A szállítási szolgáltatás egy bizonyos összeghatár felett ingyenes, így az idő mellett, még a közlekedés költségeit is megspórolhatja, ha az ital házhozszállítást választja.